Afbeelding
Foto:

Hulpverleners brengen warme groeten

hulde n Zaterdagochtend brachten brandweer, ambulancediensten en de Noordwijkse Reddingsbrigade een eerbetoon aan de bewoners en de zorgverleners van de Woonzorgcentra Groot Hoogwaak, Sint Jeroen en Zorghotel De Kim.

Met groot materieel rukten ze uit en op de locatie aangekomen werden zwaailichten en sirenes aangezet en langdurig geapplaudisseerd voor bewoners en verzorgers.

Een kippenvelmoment voor iedereen die het betrof en de omstanders, natuurlijk op veilige afstand.


Op bezoek bij opa en oma

visite n Voor iedereen is het wennen. Het gebruikelijke bezoekje aan opa en oma kan niet meer en toch is er de behoefte om elkaar te spreken.

Opeens zie je dan, zeker met mooi weer, leuke tafereeltjes ontstaan. Ze blijven op afstand, de buren luisteren eventueel mee, maar toch kan er sprake zijn van een bezoek. Op afstand en zeker niet ongezellig. Er worden bloemen op afstand neergelegd en vervolgens op afstand in ontvangst genomen. Het kan, maar iedereen snakt naar ‘normaal’.


Vlaggen bij Biezenland

vlagvertoon n Bewoners van Biezenland steken een hart onder de riem voor de inwoners van Noordwijk. Op alle torens (bij binnenkomst van Noordwijk via de van Berckelweg) wappert deze vlag. (Foto: Marcel Verheggen)


Afbeelding
Afbeelding