Het kostte even wat moeite, maar dan heb je toch een leuk plaatje. | Foto: PR
Het kostte even wat moeite, maar dan heb je toch een leuk plaatje. | Foto: PR

Beuk zegt het met bussen: ‘Stay safe’

manoeuvres n Het wagenpark van Koninklijke Beuk als communicatiemiddel. Met een deel van de vloot is op het bedrijfsterrein in Noordwijk de tekst 'Stay Safe' met touringcars geschreven.

Van een creatief idee naar een dagje manoeuvreren met touringcars. Het resultaat mag er zijn. In deze semi lock down periode zien we elkaar veel minder. En toch willen ook wij u iets zeggen. Stay safe is immers onze gezamenlijke prioriteit.

Het wagenpark van Koninklijke Beuk staat Coronaproof voor u klaar om u van dienst te zijn zodra er weer gereisd mag worden. Het interieur is aangepast zodat er 1,5 meter tussen de passagiers zit. De touringcars zijnvoorzien van desinfecterende handgel bij de entree, de voordeur is uitsluitend voor de chauffeur de tweede deur voor de passagiers. Ook de schoonmaakprocedure na iedere rit is aangescherpt.

Het team van Koninklijke Beuk kijkt er naar uit om u weer aan boord te mogen begroeten.


Krijn legt loper uit voor zijn klanten

stijlvol n Zeker in aanloop naar de paasdagen is het druk bij de supermarkten en de lokale levensmiddelenbranche.

Om het wachten te veraangenamen, bedacht Keurslager Krijn van der Bent een chique oplossing. Buiten wachtende klanten werden verwelkomd op een gele loper met zilveren afzetpalen en rode afzetkoorden.

Met het zonnetje in het gezicht, voelde het als een echte VIP-behandeling en niet vervelend op te wachten totdat een klant de winkel uitging en de volgende van de maximaal zes mensen naar binnen mocht.


De Harpe Davids brengt haar leden een fleurige paasgroet

bloemengroet n Zaterdag heeft het bestuur van muziekvereniging de Harpe Davids haar leden verrast met een paasgroet in de vorm van een pot met hyacinten.

De leerlingen kregen een fijne Pasen gewenst met een gezonde appel. Vitamine die iedereen hard nodig heeft om gezond te blijven.

De muzieklessen voor de leerlingen gaan nog steeds door. In deze tijd van corona hebben de docenten gezorgd dat de leerlingen via internet hun lessen aangeboden krijgen. Het is voor de leerlingen fijn om in ieder geval lekker muziek te kunnen blijven maken.

Het orkest hoopt dat iedereen snel weer van de optredens kan genieten. Wilt u de Harpe Davids volgen? Kijk dan eens op de website www.harpedavidsnwh.nl hier vindt u alle informatie over de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens, hoe u ons kunt steunen, contactgegevens en nog veel meer.

Afbeelding
Afbeelding