Afbeelding
Foto:

Uitgesteld feestje

Noordwijkerhout n De door de overheid opgelegde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zorgen er ook voor dat feestjes niet door kunnen gaan.

Dorien en Fish Ahern hadden ook iets gepland dat in het water viel. "Op 20 maart werd ik 65 jaar en ging ik ook met vervroegd pensioen. Op 21 maart had ik een feest gepland bij café Van der Geest voor zo’n 80 personen. Veel vrienden en familie zouden komen uit Ierland, Schotland en Engeland. Alle vluchten en hotels hebben we een half jaar van tevoren geboekt maar helaas. We hadden al vóór de lockdown van de horeca het feest gecanceld om alle risico te vermijden.

We hebben meteen een nieuwe datum voor volgend jaar vastgelegd. Dan vieren we gewoon nog een keer mijn 65e verjaardag. Alle nadeel heeft zijn voordeel. Mijn man en ik hebben mijn verjaardag samen gevierd met champagne en een heerlijk romantisch diner thuis dat we lieten bezorgen door het Wapen van Noordwijkerhout. Het was heerlijk en heel bijzonder, zo thuis aan een mooi gedekte tafel. Het was sowieso een verjaardag om nooit te vergeten!"

Met vriendelijke groet,

Dorien en Fish Ahern

Emmastraat 1

Afbeelding