Afbeelding
Foto: Caroline Spaans

Munnekeweij doet oproep

Noordwijkerhout n Van een van de zorgmedewerkers van Munnekeweij ontving de redactie dit bericht:

"In deze tijd dat het coronavirus rondwaart en dat scholen, verenigingen, bedrijven, horeca en andere uitgaansgelegenheden gesloten zijn, wil ik een beroep doen voor onze ouderen in het dorp. Ook de cliënten van Topaz Munnekeweij in Noordwijkerhout mogen momenteel geen bezoek meer ontvangen van familie en dierbaren. Het enig contact (buiten telefoon en tablet om) is met de zorgmedewerker.
Ook worden er veel activiteiten afgezegd omdat er geen vrijwilligers, die zoveel doen voor onze cliënten, mogen komen zodat ook hun gezondheid niet in gevaar komt.

Nu is het idee om onze cliënten extra aandacht te geven door ze post te laten ontvangen. Denk aan kaartjes, tekeningen, gedichten, leuke artikelen uit tijdschriften. Er staat een brievenbus tussen de schuifdeuren waarin dit gedeponeerd kan worden.

Wij zorgen dat dit opgehangen wordt op een centrale plek in Munnekweij zodat iedere cliënt hier van kan genieten en het gevoel krijgt dat ze niet vergeten worden. Opsturen kan ook: Via Antiqua 25, 2211HW Noordwijkerhout of stuur een mail: n.duivenvoorde@topaz.nl