Nieuws vindt u ook op onze websites

Redactie n Onze krant komt verschijnt in print een keer per week. In principe huis-aan-huis en verkrijgbaar bij onze afhaalpunten in alle wijken in het dorp.

De Noordwijker en het Noordwijkerhouts Weekblad verschijnen ook online en daar staat meer nieuws over uw dorp, de verenigingen, gemeente, politieke partijen, het corona-virus en de impact op ons dagelijks leven.

Deze site is voor iedereen actief. Mocht er een lock-down komen dan blijven wij u van nieuws voorzien via deze sites. Daarnaast kunnen lezers foto’s insturen en tekst waarop te zien is hoe zij deze vreemde tijd doorkomen. Houd ons op de hoogte.

Heeft u nieuws dat u met ons wilt delen, e-mail tekst en foto naar: redactie@denoordwijker.nl of redactie@noordwijkerhoutsweekblad.nl


Kinder Kleynkoor lanceert Bevrijdingslied

digitaal n Het Kinderbevrijdingsconcert op 28 maart in Noordwijk is weliswaar geannuleerd. Maar er is ook goed nieuws: de release van het Kinderbevrijdingslied kan die dag wel gewoon door gaan. Alles gaat nu digitaal.

Op zaterdag 28 maart doet het Kinder Kleynkoor online de officiële release en kan iedereen vanaf 17:00 uur via onze site het Kinderbevrijdingslied vinden en de bijhorende tekst, dansinstructies en een clip. Zodat alle kinderen van Nederland (en België) die nu thuis zitten van school vanaf dat moment heerlijk aan de slag kunnen met zang en dans. Het streven is dat op 5 mei heel Nederland samen zingt en danst over vrijheid.

Alle informatie staat op https://kleynkoor.academy/kinderbevrijdingslied/