Afbeelding
Foto:

Visie voor de toekomst

visie n Teams van inwoners maken een Toekomstvisie voor Noordwijk. Elke week laten we een deelnemer aan het woord. Wat vinden zij belangrijk voor de toekomst van Noordwijk? Deze week: Doris van Kampen.

Ik woon in Noordwijkerhout, echt een fijne plek om te wonen. Door de sfeer, de gezelligheid, maar ook de initiatieven die genomen worden. Als je kijkt naar de zomerperiode, met de braderie, Noordwijkerhout Culinair en allerlei activiteiten voor kinderen, dat zijn prachtige initiatieven!


Luisterend oor

Samen met mijn team maak ik een toekomstvisie voor Noordwijk. In eerste instantie deed ik mee uit nieuwsgierigheid, maar ik denk ook dat er een luisterend oor is bij de gemeente. De toekomstvisie wordt echt serieus genomen.


Betaalbare woningen

Op dit moment is er echt een tekort aan betaalbare woningen in Noordwijk. Er moet gewoon meer sociale woningbouw bij. Ook voor jongeren, die komen op dit moment moeilijk aan een woning. Dat komt ook absoluut terug in onze visie.


Op 4 maart was de startbijeenkomst voor de toekomstvisie voor Noordwijk. 18 teams van 150 inwoners, ondernemers en andere betrokkenen bij de gemeente Noordwijk maken samen een visie op de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.mijntoekomst.noordwijk.nl