De Muze en het Coronavirus

afgelast n Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, hebben de autoriteiten per direct een verbod op evenementen met meer dan honderd personen afgekondigd. Om deze reden kunnen alle theater- en filmvoorstellingen in De Muze tot en met 31 maart geen doorgang vinden.

Alle publieke evenementen in De Muze worden tot en met 31 maart geannuleerd of uitgesteld.

Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de theater- en filmvoorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.

Kaartkopers worden geïnformeerd per e-mail over de verdere afwikkeling. De Muze verwacht per telefoon slecht bereikbaar zijn. Wij vragen uw begrip voor deze situatie.

De Muze blijft bereikbaar tijdens de algemene openingstijden. Vragen kan men telefonisch of via de email stellen.


Reuring tijdelijk gesloten

afgelast n Per ingang van afgelopen maandag is Reuring dicht, Dit is een voorzorgsmaatregel om de contactcirkel zo klein mogelijk te maken enom de verspreiding van het Coronavirus beperkt te houden.

"De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop", aldus Els Troch. "Voor ons is het echt van belang om er alles aan te doen om dit virus een halt toe te roepen.en een uitbraak te voorkomen. De medewerkers van reuring zullen er alles aan doen om contacten te onderhouden.Heeft u behoefte aan een praatje u kunt altijd bellen naar 06-50610135."


Coronavirus legt activiteiten van KBO stil

Afgelast n Om besmetting door het Coronavirus voor de leden van KBO Noordwijk zoveel mogelijk te voorkomen, heeft het bestuur tot haar spijt moeten besluiten de komende tijd de geplande activiteiten te annuleren. Zodra de situatie verbetert, zal alles weer worden opgestart. Dit leest u dan in deze krant.

Meer afgelastingen staan verderop in deze krant.