Vesper in Oude Jeroenskerk

Jeroen n In het koor van de Oude Jeroenskerk (Voorstraat 44) wordt de Vesper gevierd op zondag 8 maart om 19.00 uur.

Vesperkoor Noordwijk zingt onder leiding van Jaco van Leeuwen enkele psalmen en avondliederen. Ook wordt er altijd een Magnificat gezongen. Er wordt gezongen uit het nieuwe liedboek en verder wordt er geput uit verschillende tradities en eeuwen. Bezoekers zingen en bidden mee, luisteren naar enkele Bijbelteksten, een kernachtige meditatieve gedachte, een gedicht en orgelspel en zij mogen de stilte ervaren. De overdenking en de gebeden worden verzorgd door ds. Petra van der Burg.


Supportersbus

voetbal n Op 7 maart speelt Noordwijk de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg. De supportersbus vertrekt om 12.30 uur vanaf de Duinwetering. Instappen kan vanaf 12.15 uur. De kosten bedragen €8,00. Inschrijven is verplicht via www.supportersclub-vvnoordwijk.nl


Inloopochtend Natuurcentrum

natuur n Op zaterdag 7 maart van 10.00 tot 12.00 uur is er weer de maandelijkse inloopochtend in het Jan Verwey Natuurcentrum. Een ieder is welkom aan de Zilverschoon 20 te Noordwijk.

Voor informatie over excursies en natuur in en rondom Noordwijk, een gezellig kopje koffie of thee, of voor het uitwisselen van waarnemingen, is men aan het juiste adres. Er zijn altijd deskundige leden aanwezig. Vaak worden op een groot beeldscherm actuele natuurfoto’s vertoond.

Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Voor ouders en leerkrachten is er informatie over de Jeugdnatuurclub en over excursies voor (basis)scholen. Kom gerust langs en kijk ook eens op www.strandloper.nl