Judith Sandriman: “Een gezond Noordwijk met volop schone lucht”. | Foto: PR
Judith Sandriman: “Een gezond Noordwijk met volop schone lucht”. | Foto: PR Foto:

Visie voor de toekomst

visie n Teams van inwoners maken een Toekomstvisie voor Noordwijk. Elke week laten we een deelnemer aan het woord. Wat vinden zij belangrijk voor de toekomst van Noordwijk? Deze week: Judith Sandriman (inwoner Noordwijk aan Zee).

Vanaf maart is Noordwijk als kuuroord aangemerkt. Dat vind ik een goede zaak. Een kuuroord straalt uit dat gezondheid belangrijk is. En deze gezonde identiteit kan zorgen voor een mooie opvolging voor bijpassende horeca, netwerken en andere gezondheidsbevorderende initiatieven. Het kan als maatstaf gebruikt worden om risico’s te beperken die haaks daarop staan zoals lucht- en watervervuiling. Goed voorbeeld doet volgen. Ik geniet van het strand en wil die schone frisse lucht graag behouden. Zo behoud ik de kans om iedere dag na mijn werk schoon uit te waaien.

Het is geweldig wonen in Noordwijk. Ik vind het belangrijk om mee te denken hoe we dat kunnen bestendigen. De prachtige natuur hebben wij reeds meegekregen en wij moeten ons uiterste best doen om daar goed voor te zorgen. Het moet een leefbare en aantrekkelijk blijven voor jong en oud, voor lokale bewoners en (inter)nationale gasten. Om het woongenot nog verder te vergroten is het belangrijk dat het winkel en horeca aanbod divers en uniek blijft. Het gaat erom dat wij een unieke ervaring aanbieden. Liever niet te veel grote ketens.


“Stuur mee!”

Ik werk mee aan de toekomstvisie, omdat ik zo zelf aan het stuur van de toekomst kan draaien. Ik vind dat heel logisch om te doen. En hoe meer bewoners en ondernemers meewerken hoe passender deze visie zal zijn. We zijn allemaal anders en die diversiteit wil ik terugzien. Stuur mee!


Zelf meedoen? Meld je aan!

Op 4 maart is de startbijeenkomst voor de toekomstvisie voor Noordwijk. Teams van inwoners, ondernemers en andere betrokkenen bij de gemeente Noordwijk maken samen een visie op de toekomst. Elke inbreng is van waarde. Ook meedoen? Meld je aan via toekomst@noordwijk.nl of kijk op toekomst.noordwijk.nl