Afbeelding
Foto:

Grootste carnavalsoptocht boven de Grote Rivieren in Kokkerhout

feest n Als Prins ConfetSchie op zaterdag 22 februari om 12.45 uur de sleutel van het gemeentehuis heeft weten te bemachtigen zal hij het starsein geven voor de grootste Carnavalsoptocht van boven de Grote Rivieren.

Een bonte stoet van wagens, groepen, individuelen en paren zal dan, op de voet gevolgd door de Prins en zijn Prinses met het konijn, door het dorp trekken.

De stoet vertrekt om exact elf minuten over één in de middag na de sleuteloverdracht vanaf de Brink. De route van de optocht loopt vanaf de Brink via de Herenweg langs het gemeentehuis, Victoriberg, Kerkeland, Dorpstraat, De Steeg, Havenstraat, Koninginneweg, Viaductweg, Wildlaan, Fazantlaan naar de Meeuwenlaan. Aan het einde van de Meeuwenlaan wordt de optocht ontbonden en kunnen de wagens naar links of rechts de Maandagsewetering op. Hun deelnemers kunnen linksaf naar De Schelft voor de prijsuitreiking.

Aan de toeschouwers wordt gevraagd om geen spuitbus-serpentines mee te nemen. Het is niet toegestaan om die op de deelnemers te richten. Help daarom de optocht spuitbusvrij te krijgen. De deelnemers hebben veel last van de spuitbussen. Het is gevaarlijk voor neus, keel en ogen. Het vernielt de kleding en de wagens van de deelnemers.


Winnaars loterij jarige Bouckaert Slaapcomfort kunnen lekker slapen

Noordwijkerhout n Na ruim dertig jaar ervaring in het vak, knoopten Rob en Miriam Bouckaert eind november 2018 de knoop door en begonnen hun eigen zaak aan de Smederij 2. Zaterdag 11 januari vierden ze dit eenjarig bestaan

Miriam: "Natuurlijk hebben we onze eerste verjaardag niet ongemerkt voorbij laten gaan. We hebben het uitgebreid gevierd met bestaande en potentiële klanten, vrienden en familie.

Onze gasten mochten een bed uitproberen en wanneer ze dat wilden, poseren voor een fotograaf. Bovendien kon iedereen meedoen aan een loterij."

De winnaars en de prijzen van de loterij:

het donzen dekbed van Cassenz is gewonnen door Petra van der Slot; het hoofdkussen latex met dons van AM Products is gewonnen door Sonja en Ferry Duivenvoorde en de dekbedovertrekken van BeddingHouse zijn gewonnen door Leo en Jetty Duijndam.

Afbeelding
Afbeelding