Afbeelding
Foto: PR

Suzanne van den Bosch

visie n Teams van inwoners maken een Toekomstvisie voor Noordwijk. Elke week laten we een deelnemer aan het woord. Wat vinden zij belangrijk voor de toekomst van Noordwijk? Deze week: Suzanne van den Bosch

"De natuur in Noordwijk, die moeten we koesteren"

Noordwijk ligt in de natuur, daar ben ik trots op. Dat maakt Noordwijk een fijne en gezonde plek om te wonen. Voor de toekomst vind ik het belangrijk dat de Noordwijkers trots kunnen zijn op de kuuroord status. Het kuuroord is er niet alleen voor toeristen, maar ook voor inwoners. Het zou mooi zijn als dat later verweven zit in onze manier van leven, ons DNA.

"Dit is je kans om mee te denken"

Als zzp'er werk ik in een collectief voor een duurzamer en gezonder Noordwijk. De toekomstvisie is een mooi middel om hierover mee te denken. We zijn bezig met een nieuwe vorm van democratie, waarin de bewoners zich veel meer kunnen laten horen. Dit is je kans om mee te denken, dus maak daar gebruik van!

Zelf meedoen? Meld je aan!

Op 4 maart is de startbijeenkomst voor de toekomstvisie voor Noordwijk. Ook meedoen? Meld je aan via toekomst@noordwijk.nl of kijk op toekomst.noordwijk.nl.