Repair Café Northgo heeft een nieuwe locatie

duurzaam n Het Repair Café Nortgho heeft een nieuwe locatie in De Wieken aan de Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk Binnen. Een centrale ligging en er is ook een bar. Zaterdag 15 februari kan iedereen hier weer terecht met zijn kapotte spullen.

Door repareren te promoten, wil het Repair Café Northgo bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg, maar ook de kunst van het zelf repareren te promoten.

Tussen 14.00 en 17.00 uur staan diverse vaklieden klaar: elektriciens, naaister, en andere technische deskundigen om te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en diverse materialen zijn aanwezig. Het Repair Café brengt ook buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt.

Het Repair Café Northgo houdt iedere derde zaterdag van de maand deze repareerbijeenkomst. Kijk ook op www.repaircafenorthgo.nl of volg op Facebook.


Themamiddag dementie

dementie n De Noordwijkse bibliotheek en dementievriendelijk Noordwijk houden maandag 24 februari een themamiddag over dementie. Voor deze themamiddag is een gevarieerd programma samengesteld door Sandra de Jonge van het team Dementievriendelijk Noordwijk.

Zij licht de initiatieven toe en gaat met de deelnemers in gesprek over wat het voor de omgeving betekent als een naaste met dementie te maken krijgt. Deelnemers kunnen ter plaatse de training 'Goed omgaan met dementie' volgen. Uiteraard is er ruimte om ervaringen en ideeën uit te wisselen om Noordwijk nóg dementievriendelijker te maken.

Partners van mensen met dementie, familieleden, vrienden, hulpverleners en andere geïnteresseerden zijn welkom. De themamiddag duurt van 13.00 tot 15.00 uur in De bieb is aan de Akkerwinde 1A in Noordwijk. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Meer informatie staat op www.dementievriendelijknoordwijk.nl


Lekker aan de wandel

sportief n Welzijn Noordwijk organiseert weer een wandeling in Noordwijk Binnen. De wandeling is speciaal gericht op gepensioneerden die geen zin hebben om stil te zitten. Even eruit, even iets ondernemen.

Woensdag 4 maart van 13.30 uur tot 17.30 uur is het mogelijk om mee te wandelen en kennis te maken met verschillende organisaties en verenigingen. Zij openen hun deuren om te laten zien wat zij als organisatie of vereniging doen.
De wandeling start om 13.30 uur bij Welzijn Noordwijk, Wassenaarsestraat 5 Noordwijk en eindigt rond 16.30 uur bij wijkvereniging Vinkeveld waar een versnapering klaar staat. Aanmelden kan tot en met 26 februari bij Aleid Guijt, aleid.guijt@welzijnnoordwijk.nl of bel 06-40237165.


RegioBank blijft in dorpen en kleine steden

zaken n ABN Amro sluit haar kantoor in Noordwijk. Terwijl veel mensen graag een bank in de buurt willen. Een bank waar ze gewoon even binnen kunnen lopen voor een vraag of advies. En waar ze hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Daarom heeft RegioBank Zelfstandig Adviseurs door heel het land.

"Iedereen kan bij RegioBank binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek. Bij ons kunnen klanten hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiele App. En dat kost de klant niets extra's. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijfkaarten. Klanten kunnen bij ons terecht voor betalen, sparen en hypotheken.

Dichtbij en betrokken

We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven", zegt Norbert Ouddeken, zelfstandig adviseur van RegioBank in Noordwijk.

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Zo kunnen klanten hun geldzaken regelen met iemand die ze kennen en die weet wat er speelt in hun omgeving. Ouddeken: "Wij vinden het belangrijk om dichtbij onze klanten te staan en om advies op maat te geven. Voor alle bankzaken is het heel prettig dat mensen niet ver hoeven te reizen naar hun bank."

Gewoon binnenlopen

Vrijblijvend kennismaken? Loop gerust binnen bij Ouddeken Advies Zelfstandig Adviseur RegioBank], Sint Jeroensweg 16 in Noordwijk.

Bellen mag ook: 071-3621310 of stuur een mail naar info@nouddeken.nl.

Ouddeken Advies is als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon.

Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders voor wat betreft uw verzekeringspakket en uw hypotheek. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.