Afbeelding
Foto:

Jubilarissen bij de toerclub

regio n Op de drukbezochte jaarvergadering van Toerclub Vogelenzang werd stil gestaan bij de activiteiten van het afgelopen jaar en werden de plannen en data van 2020 besproken.

Dit zijn vooral het motiveren van mensen om in beweging te komen en op twee dinsdagen in de maand mee te fietsen vanuit de Ruigenhoek maar ook met de de Bollenstreek fiets3daagse welke plaatsvindt op 21, 22 en 23 april. Ook vanuit de Ruigenhoek. Het bestuur kwam niet met lege handen. Er werden prachtige boeketten uitgedeeld aan de gastheer en-vrouw maar ook voor het echtpaar Van de Linden die vijftig jaar zijn getrouwd.

De meest verbaasde leden waren wel Jan van Doorn en Thea Hulsebosch. Zij waren verrast te horen dat zij al vijfentwintig jaar lid zijn en daarmee ook een prachtig boeket verdiend hadden. Mensen die op een gezonde manier willen bewegen worden uitgenodigd eens mee te fietsen of aan de starttafels tijdens de fiets3daagse informatie te komen vragen. Zij kunnen zich ook aanmelden op de website www.fietsenindebollenstreek.nl