Peter de Gelder treedt op in Royal

Jazz n In het kader van Jazz in Royal geeft vibrafonist Peter de Gelder op zondag 9 februari een gastoptreden in Hotel Royal.

Al op zeer jonge leeftijd raakte hij geïnteresseerd in de Jazz en hij was nauwelijks 17 toen hij zijn eerste occasion vibrafoon kocht met financiële hulp van zijn grootvader. Met zijn eerste geformeerde 'P.G. Quartet' won hij destijds diverse Jazz- en solistenprijzen, o.a. in Loosdrecht en Famos.
Peter de Gelder is een autodidact 'pur sang', waarmee zijn enorme talent en virtuositeit in feite wordt bevestigd. Voor dit optreden wordt hij begeleid door het kwartet Rob Boxhoorn.
De bezetting bestaat uit: Peter de Gelder, Cees Zoetemeijer op tenorsax, Rob Boxhoorn op gitaar, Dan Simon op de bas en Dick Verbeek aan de drums.
Het optreden begint om 15.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Entree en parkeren is gratis. Hotel Royal, Voorstraat 76, Noordwijk.


Concert Jigdaljahu

koorzang n Zaterdag 8 februari organiseert Chr. Koor Jigdaljahu onder leiding van dirigent Bert Noteboom een prachtig concert in de Oude Jeroenskerk.

De musici die het koor deze avond begeleiden zijn Arjan Wouters op orgel, Lennart Morée, piano en een strijkkwintet o.l.v. Barabara Kurmann. Het thema van deze avond is 'Volgen in Zijn lijden'. Aan de hand van muziek, (solo)zang en declamaties wordt de luisteraar meegenomen door het leven van de Heere Jezus. De opbrengst van deze avond is bestemd voor Vereniging Helpende Handen en Stichting Hulp Vervolgde Christenen. Kaarten voor dit concert zijn te reserveren via www.jigdaljahu.nl/product-categorie/reserveren/ of te koop aan de kerkzaal. De avond begint om 19.30 uur. Vanaf 19.20 uur is er samenzang.