Fred bij de splinternieuwe Sonos-wand achter in de zaak. | Foto: Caroline Spaans.
Fred bij de splinternieuwe Sonos-wand achter in de zaak. | Foto: Caroline Spaans. Foto:

One stop shopping bij Gebra

Noordwijkerhout n Hij 'zit' al ruim 23 jaar in het vak en nam de Gebra in september 2017 over van de heren Hans en Frans Aartman. "Fred, van de Gebra", zoals iedereen hem kent, is trots op zijn zaak waar hij sinds kort ook het muziekstreamsysteem Sonos verkoopt. "We hebben een prachtige nieuwe Sonos wand achter in de winkel, waar we dit systeem mooi kunnen laten horen en zien aan onze klanten."

Door Caroline Spaans

Electro World Gebra lijkt aan de voorkant een kleine winkel, maar het pand loopt diep naar achteren door en heeft een enorme keuze aan huishoudelijke artikelen, tv's, audio en witgoed. Fred: "Service en garantie, daar staan we voor". "We voeren alle A-merken." Gebra heeft ook veel werk op de 'vervangingsmarkt'. Fred legt uit: "Alles dat aan apparatuur in een keuken zit en vervangen moet worden, kunnen wij leveren". Maar ook nieuwe 'losse' apparatuur, zoals bijvoorbeeld een Quooker zit in ons assortiment. Als de oude kraan vervangen dient te worden en er wordt gebruik gemaakt van een boiler, adviseren wij deze speciale kraan: deze gebruikt minder stroom en je hebt direct kokend water. Hierdoor kan je tevens op een 'andere manier' gaan koken. Oude (gas)kookplaten vervangen we tegenwoordig veel voor elektrische kookplaten en indien nodig passen we gelijk de meterkast aan."

'We voeren alle A-merken'

"Ons doel is om de klant een one-stop-shopping te bieden", vervolgt Fred. "De klant komt binnen met diverse vragen en wij bieden een passende oplossing". Van een nieuwe batterij tot wifi-aansluiting en van een wasmachine tot een nieuw muziekstream systeem.

"Ik doe dit niet alleen. Achter mij staat een team van zes medewerkers en we zoeken nog nieuwe collega's. Bij Gebra doen we het met elkaar!"

Dorpsstraat 18, Noordwijkerhout, 0252-372315, www.electroworld.nl, gebranoordwijkerhout@electroworld.nl