Nieuwe puzzelprijs

bowlen n Wekelijks staat in deze krant op de servicepagina een puzzel. Leuk om in te vullen en nóg leuker om de oplossing in te sturen naar de redactie.

Voorheen werd onder de juiste inzendingen altijd een winnaar gekozen die de redactie mocht verblijden met bioscoopkaartjes. Dat is nu iets anders geworden: een uur bowlen en een bittergarnituur bij Lucky's bowling bij Dekker Warmond Sport en Party aan de Veerpolder 14 in Warmond. Iedere week wordt onder de goede inzendingen een winnaar gekozen. De naam van deze winnaar staat de daaropvolgende week in de krant onder de puzzel op de servicepagina.

De puzzel blijft iedere week anders, zoals u van ons gewend bent. Woordzoekers, Zweedse raadsels en 'gewone' kruiswoordpuzzels. De redactie wenst u veel puzzelplezier!


Jeugdnatuurclub

Natuur n Op zaterdag 17 januari van 13.30 en 14.45 uur is er in het Jan Verwey Natuurcentrum, Zilverschoon 20, de activiteit 'uilenballen uitpluizen'. Een hongerige uil schrokt zijn prooi met huid en haar naar binnen. Alles wat hij niet kan verteren, zoals haren en botjes, braakt hij vervolgens als een bal weer uit. Aan zo'n braakbal kan je dus precies zien wat er op het menu van de uil heeft gestaan. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen zich voor € 1,00 aanmelden via jeugdnatuurclub@strandloper.nl


Inzamelavond najaarsmarkt

ichthus n Dit jaar houdt de wijkgemeente Ichthus najaarsmarkt op zaterdag 12 september. Vrijdagavond 31 januari van 19.00 tot 20.00 is er weer de mogelijkheid om spullen voor de rommelmarkt in te leveren. Alle opruimers zijn welkom om die in te leveren op Houtkrocht 2.