Uitbuik-boekenmarkt

markt n Van donderdag 3 t/m zondag 6 januari houden Boekhandel van der Meer en Antiquariaat Moby Dick weer een gezellige uitverkoop. Aan de Keuvel 1 kan weer volop worden gestruind in meters boeken waar in het nieuwe jaar geen plek meer voor is in beide winkels.

De laatste weken van het jaar staan vaak in het teken van diverse feestelijke maaltijden en borrels. Het is daarna heerlijk om even van de lichamelijke geneugten naar de geestelijke te switchen; van de kerststol naar een goed boek. Het jaarlijkse boekenmarktje in het Cultuurcafé is een prima plek om daarvoor inspiratie op te doen. Voor een thriller, een filosofisch werk, een geschiedkundige verhandeling of toch voor een kookboek. Voor elk wat wils. Tijdens de openingstijden van de winkel is iedereen welkom.


Finale Maestro

dirigenten n Op 12 januari vanaf 19.30 uur vindt in De Schelft in Noordwijkerhout de finale plaats van de Maestro-competitie die de Harpe Davids organiseert ter gelegenheid van de gemeentelijke fusie. Aansluitend is er het Liedjesfestival van de Kaninefaaten. Zingend en muziek makend gaan we dan samen het nieuwe jaar in! Kaartjes zijn nog gratis af te halen bij Music All-in en Boekhandel Van der Meer in Noordwijk, de VVV en boekhandel Wagenaar en Van Halem in Noordwijkerhout en bij Bakkerij Pompe in De Zilk.