Het Kaninefaaten prinsenpaar gaf het teken voor de bouw van hun prinsenwagen. | Foto: pr.
Het Kaninefaaten prinsenpaar gaf het teken voor de bouw van hun prinsenwagen. | Foto: pr. Foto:

Eerste spijker voor prinsenpraalwagen

Noordwijkerhout n Prins ConfetSchie en Prinses Power gaven 12 december vergezeld door hun adjudanten, het officiële teken voor de bouw van hun Prinsenwagen.

Met enorme power werd zelfs de spijker doormidden geslagen! Deze kracht zal de bouwers ongetwijfeld inspireren tot het maken van een prachtige wagen. Prins ConfetSchie en Prinses Power kijken met alle vertrouwen uit naar de 'grootste optocht van boven de rivieren' die zaterdag 22 februari 2020 wordt gereden door het centrum van Kokkerhout. Ook enthousiast om mee te doen aan de de optocht? Er is ruimte voor individuen, paren, groepen en wagens. Aanmelden voor de optocht kan via www.kaninefaaten.nl of per e-mail optocht@kaninefaaten.nl.


Finalist ouderen songfestival in Flora

regio n Jo Ann Edelenbos treedt 29 december op als gastsoliste bij de laatste Jazzy Sunday Afternoon van 2019 in Hotel-restaurant Villa Flora aan de Hoofdstraat 55.

Jo Ann zingt met het jazzcombo van pianist Cees Diepeveen, Hans Brouwer op de contrabas en drummer Rob Janse. 7 december stond de zangeres nog in de finale van het landelijke Ouderen Songfestival 2019 in het Amsterdamse DeLaMar theater, nadat zij zowel in de voorronden als in de pre-finale van het festival de jury overtuigde met haar interpretatie van het nummer At Last. In haar muzikale carrière heeft zij met verschillende orkesten gezongen en was zij winnares van Voice of the Sea (2017). Ook in 2020 is het de laatste zondag van elke maand Jazzy Sunday Afternoon bij Villa Flora met iedere maand een andere gastsolist. Duur van de optredens (ook op 29 december) is van 14.00 uur tot 17.00 uur.

De entree is en blijft gratis.


Kaartverkoop Kaninefaaten van start

Noordwijkerhout n Dit carnavalsseizoen is CV De Kaninefaaten gestart met digitale kaartverkoop via de site.

Er worden geen kaarten meer verkocht bij verkooppunten zoals voorheen gebruikelijk was. De jeugddisco's zijn uitgezonderd, alleen voor deze feesten zullen fysieke kaarten te koop zijn bij Vink Multimedia.

Sponsors, Cv100 leden en donateurs hebben voorrang bij de kaartverkoop voor de feesten in De Schelft en Residentie Café van der Geest van de carnavals-3-daagse tot en met 24 januari 2020.

De kaarten, die met voorrang gekocht kunnen worden, zijn voor de volgende evenementen:

De Schelft

Combikaart: zaterdag- en zondagavond 22 - 23 februari. Zaterdag, zondag- en maandagavond 22 - 23 - 24 februari.

Zondagavond 23 februari, maandagmiddag 24 februari, Boerenbruiloft (maximaal voor eigen gezin – wordt gecontroleerd!) en maandagavond 24 februari.

Residentie café van der Geest

Zaterdagavond 22 februari, zondagavond 23 en maandagavond 24 februari.

Na de periode van voorrangsverkoop kunnen de volgende kaarten zonder login besteld worden zodra zij zichtbaar zijn in de ticketshop van De Kaninefaaten.

Residentie Café Van der geest: zaterdagavond 25 januari – Feest van Toen (35+), start verkoop voor iedereen: 1 januari.
De Schelft: zaterdagavond 15 februari – 't Opwarmbal 'Een weekie vooraf', start verkoop voor iedereen: 3 januari.

Meer info op: www.kaninefaaten.nl voor het laatste nieuws over feesten, artiesten en kaartverkoop.

Vrijdag 24 januari was het groot feest tijdens het seniorencarnaval in de Schelft. | Foto: thv
Afbeelding
Afbeelding