Laatste krant van het jaar 2019

redactie n Hier voor u ligt alweer de allerlaatste reguliere krant van 2019. Het jaar is werkelijk weer omgevlogen. Het was een veelbewogen jaar, zowel op het wereldtoneel, als in ons eigen Noordwijk.

Volgende week neemt De Noordwijker u mee door een jaar in vogelvlucht middels het traditionele jaaroverzicht. Net na Nieuwjaar verschijnt huis-aan-huis het magazine 2020.

De eerstvolgende 'gewone' Noordwijker verschijnt weer op dinsdag 7 januari. Ondertussen blijft u op de hoogte door te surfen naar www.denoordwijker.nl

Redacteur Cor de Mooy en de correspondenten Ina Verblaauw en Wim Siemerink wensen u en de uwen goede kerstdagen en een nieuwsrijk en voorspoedig 2020 toe.


Winnaars Najaarsactie

winkeliersactie n De Najaarsactie bij de winkeliers is weer in volle gang. De winnaars van de derde week (7 tot en met 6 december) van de Najaarsactie zijn bekend.

Het zijn: Mevrouw Wanna, Everzwijnpark 14, Noordwijk; Fam. Vink, Ambachtsgeest 33, Noordwijk; Mevrouw Schroeter, Offemweg 78, Noordwijk; Fam. Van Wetten, Kerkstraat 8, Noordwijk; Fam. Smit, Groenewege 4, Noordwijkerhout; Mevrouw Van der Loo, Gooweg 33, Noordwijk; Mevrouw Zuidhoek, Alk 134, Noordwijk; Fam. Heck, Pieter Bedijnstraat 51, Noordwijk.

De prijswinnaars kunnen de € 100,00 shoptegoed op 7 januari om 20.00 uur ophalen in Hotel Royal, waar zij daarnaast nog kans maken op een espressomachine.