Veel bezoekers wisten vorige week de weg te vinden naar de boeren kerstmarkt. | Foto: pr
Veel bezoekers wisten vorige week de weg te vinden naar de boeren kerstmarkt. | Foto: pr Foto:

Sfeervolle boerenkerstmarkt bij Raamwerk druk bezocht

Noordwijkerhout n Honderden mensen bezochten vorige week de Boeren kerstmarkt van Raamwerk op de Zorgboerderij. Het was heerlijk weer, het zonnetje kwam zelfs af en toe door. Jong en oud genoten volop van de kerstsfeer.

De vele bezoekers slenterden langs kramen vol kerst,- streek,- en zelfgemaakte artikelen. Er waren lekkere hapjes en drankjes te koop, en er was van alles te doen. Zelfs de kerstman kwam naar Noordwijkerhout. Op de Zorgboerderij en in de boerderijwinkel Appeltje Eitje werken ongeveer 55 cliënten van Raamwerk. Op de boerderij worden groenten verbouwd, dieren verzorgd en streekproducten en gewassen van eigen land verkocht in boerderijwinkel Appeltje-Eitje. Niet op de Boerenkerstmarkt geweest, maar wel benieuwd naar de boerderij, winkel en het terras? Appeltje-Eitje is open van maandag tot vrijdag van 09.30 tot 15.30 uur.


Darten, kaarten en bingo op de Duinwetering

noordwijk n Op vrijdag 20 december is het weer tijd voor de rood-witte kerstbingo bij V.v. Noordwijk. Natuurlijk met mooie prijzen. We starten om 20.00 uur.

Op vrijdag 27 december wordt er op de Duinwetering gespeeld im het Kampioenschap van Noordwijk klaverjassen. Wie pakt dit jaar de wisselbeker? Iedereen is welkom. Aanvang 19.30 uur en inleg € 3,00.

Op maandag 30 december om 19.30 uur houdt Supportersclub V.v. Noordwijk weer haar jaarlijkse dartstoernooi op de Duinwetering. Inschrijven kost €5 en kan vanaf 19.00 uur in de kantine of via www.supportersclub-vvnoordwijk.nl