Derde lustrum Muzikale Kerstwandeling

jubileumeditie n De Muzikale Kerstwandeling vindt dit jaar op de derde zondag van december plaats. Het wandelend publiek kan zich die middag onderdompelen in het diverse aanbod van muziek, eten, drinken en gezelligheid in de aanloop naar Kerst. In dit bijzondere jaar van ons derde lustrum maken we er een extra groot feest van.

Deze inmiddels zeer gewaardeerde traditie heeft het succes mede te danken aan de bereidwilligheid van de huiseigenaren van vaak historische panden in de sfeervolle kern van Noordwijk Binnen, de muzikanten en vele vrijwilligers. Ook is het traditie ieder jaar een goed doel centraal te stellen. Dit jaar is gekozen voor Stichting van het kind. Deze stichting uit de regio zet zich in voor kinderen binnen de jeugdzorg die niet meer thuis kunnen wonen.
Het gratis openingsconcert begint om 13.00 uur in de RK St. Jeroenskerk aan de van Limburg Stirumstraat. Vanaf 14.00 uur start de muziek in de huizen. De datum van voorverkoop van de kaarten voor € 10,00 per stuk start vanaf 28 november. www.deoudedorpskern.nl