Noortuks Liedjesfestival in Hotel Royal

carnaval n Op zondag 1 december, vanaf 15.00 uur, houdt Carnavalsvereniging de Noortukkers zoals elk jaar het gezellige Liedjesfestival. De toegang is gratis. Dit jaar is het festival in Hotel Royal.

Iedereen wordt uitgenodigd om een lied ten gehore te brengen. Ook de zeer jeugdige zangers en zangeressen zijn zeer welkom.
Breng een zelf geschreven lied ten gehore op een ludieke wijze, op bestaande of zelf geschreven muziek. Het kan een carnavaleske tekst zijn maar ook smartlappen of teksten over Noordwijk zijn welkom.


Door middel van een eigen cd, muziekband of instrument kan men voor de eigen begeleiding zorgen. Begeleidingsmuziek kan worden verzorgd, als dit tijdig wordt aangevraagd. Er is keuze uit veel liedjes. Informeer hiervoor bij Hans van der Meer. Er is geen sprake van een competitie, dus elke deelnemer is winnaar.

Ook dit jaar heeft het liedjesfestival de primeur van het Prinsenlied. Belangrijk is dat het publiek dit lied, vooral het refrein, eenvoudig kan meezingen. Het nieuwe Prinsenpaar zal met hun gevolg aanwezig zijn.


Voor meer informatie of inschrijven kan men contact opnemen met Hans van der Meer, tel. 06-22247486. In verband met de programmering wordt verzocht tijdig te laten weten of je een lied ten gehore wilt brengen. Natuurlijk is iedereen ook zonder muzikale inbreng welkom.