Een nieuw record sneuvelde tijdens het Voetbalgala in Hotel Oranje. | Foto: Marcel Verheggen
Een nieuw record sneuvelde tijdens het Voetbalgala in Hotel Oranje. | Foto: Marcel Verheggen Foto:

Voetbalgala brengt recordbedrag op

veiling n In een overvolle Wintertuin van Hotel Oranje was het traditionele voetbalgala van de V.v. Noordwijk in alle opzichten bijzonder. Het gekozen thema kampioenen 2.0, de artiesten, het meer dan smakelijke galadiner en niet in de laatste plaats een knallende afterparty maakte duidelijk dat de voetbalvereniging zich heel duidelijk in een opwaartse spiraal bevindt.

In zijn welkomstwoord zei voorzitter Henk Hoogervorst meer dan trots te zijn op zijn club, de selectie en technische staf, de vele vrijwilligers en de organisatoren van het Voetbalgala.

De selectie, voor deze gelegenheid ook allemaal in smoking gestoken, trok direct de aandacht naar zich toe door bij monde van aanvoerder Emiel Wendt, de gewonnen kampioensschaal ter plekke te veilen. Gastheer Bram Mol kwam al snel met een fantastisch bod en is nu de eigenaar genoemde kampioensschaal. Na de overhandiging zei Bram Mol dat er unieke prestaties waren geleverd en dat hij met de aankoop respect wilde tonen voor het zo positief in de publiciteit brengen van de badplaats Noordwijk.


Tijdens het galadiner was het veilingmeester Diederik van Egmond die op een zeer snelle maar vooral een vrolijke en humoristische wijze een dertigtal kavels onder de hamer bracht. Wat uiteindelijk resulteerde in het recordopbrengst van € 78.640,00.

De aanvankelijk stijlvolle bijeenkomst kreeg daarna een feestelijke metamorfose. Met Night Life en DJ Charles op de podia werd het een bijzonder feest dat deze keer uiteindelijk tot in de kleien uurtjes duurde.


Zwemmen voor Prinses Maxima Ziekenhuis

benefietactie n De medewerkers van de Hotels van Oranje kozen het ruime sop voor het goede doel.

Zaterdag 23 november vindt voor de allerlaatste keer in de Hotels van Oranje het The Quality of Life Gala plaats en draagt het bestuur van de stichting de resterende gelden volledig over aan het Prinses Maxima Ziekenhuis. Het unieke ultieme nationale behandel- en onderzoekcentrum dat er mede op initiatief van de Stichting The Quality of Life Gala is gekomen en waarin de allerbeste kinderoncologen van Nederland, schouder aan schouder het beste in elkaar naar boven halen.

De Stichting The Quality of Life Gala zet zich al 20 jaar sinds 1999 met ziel en zaligheid in om de strijd tegen kinderkanker te steunen. In de afgelopen jaren is door de stichting meer dan 13 miljoen euro bijgedragen aan de zo noodzakelijke onderzoeken naar verbeterde medicijnen en behandelmethodes waarmee kinderen van alle leeftijden een (grote(re)) kans hebben om daadwerkelijk te genezen. Er zijn grote stappen gezet door geweldige doctoren, verpleegkundigen, onderzoekers, laboranten en medewerkers van diverse kinderziekenhuizen in Nederland. 75% van de kinderen wordt beter. Maar 25% niet.

De directie van de Hotels van Oranje heeft de inleg van de duikers voor het goede doel verdubbeld. In de vroege ochtenduren verzamelden de 'dapperen' zich in badjas op het strand bij Beachclub O. om vervolgens gezamenlijk in zee te duiken. Met een heerlijk ontbijt in Restaurant Oriento werd de Duik in Zee voldaan en op gezellige wijze afgesloten.

Afbeelding