| Foto: PR
| Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Veiling in en voor de Maria ter Zee

kerkenveiling n Op vrijdag 8 november vindt de Maria ter Zee Veiling plaats in de Duinzaal naast de Maria ter Zeekerk. Dit jaar in aanwezigheid van de nieuwe pastoor Martien Straathof en de nieuwe diaken Jan Lamberts.

Er zijn weer allerlei mooie producten in de aanbieding, dit jaar voor het eerst ook enkele Poolse producten. Voor de parochianen van Poolse afkomst wellicht een stimulans om de Veiling ook een keer bij te wonen. Maar natuurlijk kan men ook rekenen op de bekende producten die sinds jaar en dag bij de Maria ter Zee Veiling worden aangeboden. Er is van alles in de aanbieding, zowel voor de grote als de kleine beurs.

Vooraf is het mogelijk om een van de commissieleden opdracht te geven voor de aankoop van een of meerdere artikelen uit de catalogus die elke parochiaan van Noordwijk aan Zee heeft ontvangen. Mocht u die niet hebben ontvangen of sowieso belangstelling hebben voor de Maria ter Zee Veiling, dan kunt u de inhoud van de catalogus vinden op https://parochiesintmaarten.nl
Of u kunt een exemplaar ophalen in de Maria ter Zeekerk.

Ook is er de mogelijkheid om vooraf kaarten te kopen voor de kaartavonden. De Klaverjasavond voor de Maria ter Zee Bokaal is op woensdag 15 januari 2020 om 20.00 uur. De Bridgeavond voor de Kerkenveiling Bokaal is op woensdag 12 februari 2020 om 19.30 uur. Beide kaartavonden vinden plaats in de Duinzaal naast de Maria ter Zee.

Voor zowel het geven van een opdracht als het kopen van de kaarten voor de kaartavonden kunt u terecht bij een van de commissieleden. De gegevens van de commissieleden staan in de catalogus en staan eveneens op de website van de parochie Sint Maarten.