Op adem komen in het Soep-Kom-Café

Palliam n Op maandag 4 november houdt Palliam weer een Soep-Kom-Café. Je kunt hier, onder het genot van een kopje soep, terecht voor informatie, advies of ondersteuning over mantelzorg.

In het café biedt coach en ervaringsdeskundige Mirjam Hölscher een luisterend voor vragen en verhalen. Door ervaringen te delen en vragen te stellen kan je even op adem komen.

Het Soep-Kom-Café gaat om 18.00 uur open en wordt gehouden in het Palliam-huis, Nieuwe Zeeweg 73. Inschrijven kan via www.palliam.nl


Boekenmarkt en loterij in Groot Hoogwaak

markt n In het nieuwe Grand Café van Groot Hoogwaak wordt op zaterdag 9 november van 10.30 tot 15.30 uur de jaarlijkse boekenmarkt gehouden.

Er is voor elk wat wils. Een groot aantal tweedehands boeken wordt voor een zacht prijsje aangeboden. Ook zijn er zelfgemaakte (kerst-)kaarten te koop en natuurlijk ontbreken de sieraden, vele legpuzzels, spelletjes, CD's en LP's ook dit keer niet. Zelfs voor verse bloemen kan men deze dag terecht.

De gehele dag worden loten verkocht waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. In het café kan men genieten van koffie of thee met een heerlijk stuk zelfgemaakte taart. Ook de overheerlijke zelfgemaakte erwtensoep is weer aanwezig.
De opbrengst van de verkoop gaat naar de Stichting Vrienden van Groot Hoogwaak. Deze Stichting sponsort aanschaffen die het verblijf voor de bewoners in Groot Hoogwaak nog aangenamer maken.

Woon- en Zorgcentrum Groot Hoogwaak, Groot Hoogwaak 1.


Kaarten op de Duinwetering

Klaverjassen n Op vrijdag 1 november houdt Supportersclub V.v. Noordwijk weer haar maandelijkse klaverjasavond. Gestart wordt om 19.30 uur in de kantine van V.v. Noordwijk aan de Duinwetering.