De film 'Cultuur & Vriendschap' werd afgelopen zondag gepresenteerd in De Muze. | Foto: Richard van Egmond
De film 'Cultuur & Vriendschap' werd afgelopen zondag gepresenteerd in De Muze. | Foto: Richard van Egmond Foto:

'Cultuur & Vriendschap' beleeft première in de Muze

film n Zondagmiddag was er een echte première in theater de Muze compleet met rode loper en heel veel belangstelling ging de film van Harmonie Crescendo Noordwijk 'Cultuur & Vriendschap' in première.

Eerst konden de aanwezigen eerste genieten van een superoptreden van Muziekvereniging St. Jeanne d'Arc Noordwijkerhout met o.a. Radar Love van Golden Earring, gevolgd door de Harmonie Crescendo Noordwijk zelf met o.a. een prachtige medley van The Lion King.

Na een drankje in de pauze was het dan tijd voor de film. Het is het verhaal van een wethouder in het kader van de fusie van de gemeente en Cultuur & Vriendschap één muziekvereniging wilde hebben. Dat viel eerst even niet mee, want iedere kern van Noordwijk heeft zijn eigen eigenschappen en gewoonten. Prachtige beelden en inzage in de vier kernen in Noordwijk met hun kernmerken. De film bevat prachtige beelden en een topverhaal. Je valt van de ene grap en komische situatie in de andere met een onverwachts bedacht goed plot.

Na de Muze zijn ook Noordwijkerhout en De Zilk aan de beurt. Zondag 17 november beleeft Noordwijkerhout de première in Jozefkerk om 14.00 uur. Zondag 24 november is de film te zien in De Zilk in de Duinpan. Aanvang 14.00 uur.


MEERKunst

Live n Niet het podium, maar het prieel was ditmaal het tijdelijke atelier van de MEERKunstenaars in het Cultuurcafé in Noordwijk.

Zij krijgen het voor elkaar om en plein public in slechts een paar uur tijd een impressie te geven van een steeds wisselend model. Dit keer werd Marja vastgelegd op het witte vlak. Het blijft bijzonder om te zien hoe een beeld zich ontwikkelt naarmate de tijd verstrijkt en hoe verschillend de handschriften van de kunstenaars zijn.

Wilt u dit eens in het echt aanschouwen? Kom dan 14 december tussen 14.00 en 17.00 uur naar het Cultuurcafé. Adres: De Keuvel 1, Noordwijk.
Meer info op www.facebook.com/MEERKunstNoordwijk/

Afbeelding