Informatieochtend Studiekring 50+

bibliotheek n Op 28 oktober van 10.00 tot 11.30 uur houdt de Bibliotheek Bollenstreek in de vestiging Noordwijk aan de Akkerwinde 1A een informatieochtend over de Studiekring 50+.

Een studiekring is een vaste groep van 10 tot 15 personen die regelmatig bij elkaar komt. In een kringgesprek bespreken zij zelfgekozen onderwerpen, eigen inzichten en ervaringen die zijn uitgediept. Het doel van een studiekring is naast op de hoogte blijven van maatschappelijke ontwikkelingen, ook eigen ideeën en meningen met anderen delen.
Studiekringen zijn er voor de 50-plusser die breed en geestelijk actief wil blijven en nieuwe mensen wil blijven ontmoeten. In een kringgesprek presenteren één of meerdere personen een zelf gekozen onderwerp dat zij eerst individueel hebben uitgediept. Voor de deelnemers kan dit een verrijking bieden in het leven. Regelmatig wordt er op iets nieuws gestuit en worden de deelnemers uitgedaagd om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe gezichtspunten te ontdekken. Het is een plezierige verrassing om te ontdekken hoeveel kennis, ervaring en inzicht in iedere deelnemer verborgen ligt.
De bijeenkomsten vinden elke veertien dagen plaats in de bibliotheek en duren ongeveer twee uur. Iedereen die meer wil weten over een studiekring en/of belangstelling heeft om eraan te gaan deelnemen is van harte welkom.
Belangstellenden die meer informatie willen, zijn welkom op 28 oktober. Graag vooraf aanmelden via www.bibliotheekbollenstreek.nl