Afbeelding
Foto: pr

Winter Festival Noordwijk

Wintersfeer n Op zondag 3 november, van 12.00 tot 19.00 uur, gaan de ondernemers iedereen uit Noordwijk en omstreken laten proeven en vertoeven in wintersfeer. Het wordt een evenement waar je kan zien, proeven en beleven hoe mooi de laatste maanden van het jaar zijn.

In de foodcorner zullen verschillende Noordwijkse retail- en horecaondernemers de lekkerste hapjes bereiden.
De TuineXtra als gastheer biedt een mooie ruime locatie met voldoende parkeergelegenheid, daarbij is het tuincentrum al in kerstsfeer begin november; wat een prachtige ambiance levert.
Door het tuincentrum heen zijn verschillende kramen met de leukste Sint en Kerstcadeaus, lekkernijen, mode en natuurlijk entertainment voor de kleinste bezoekers.


Griezelige afsluiting van het torenklimseizoen

Halloween n Het elfde seizoen torenklimmen in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk-Binnen wordt zaterdag 26 oktober afgesloten in de sfeer van Halloween.

Deze laatste klimzaterdag zal de oude toren bewoond worden door griezels, heksen en fantomen. Onder leiding van een gids kan de toren worden beklommen en onderweg zullen de tijdelijke bewoners verrassend tevoorschijn komen. Ook hebben inmiddels vele vleermuizen de toren weten te vinden. Kinderen die het juiste aantal vleermuizen ontdekken, maken kans op een griezelige verrassing.

De Oude Jeroenstoren aan de Heilige Geestweg is zaterdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Elk halfuur is er een beklimming. Leeftijdsadvies is vanaf 6 jaar. De entrée is € 3,50 en voor kinderen € 2,50.