Kaarten bij SJC

Klaverjassen n Op vrijdagavond 25 oktober begint het klaverjassen weer bij de voetbalvereniging SJC aan de Lageweg.

Er word geklaverjast volgens het systeem verplicht gaan in de voorhand. De Supportersclub van SJC heeft er weer voor gezorgd dat er leuke prijzen zijn te winnen
zoals onder andere kazen, taart- en vleesbonnen.
Omdat het clubgebouw gesloopt is in afwachting van de gehele nieuwbouw bij SJC is de locatie in de noodvoorziening direct links bij de hoofdingang van SJC.
Iedereen is welkom om een gezellig avondje te komen klaverjassen, dus ook niet leden zijn welkom.


Ondernemers krijgen nieuwe voorzitter

NOV n Tijdens de soos van de NOV werd er gefluisterd dat voorzitter Cees van Wijk zijn vertrek heeft aangekondigd. Ook zou voormalig gemeenteraadslid Arjan van den Akker zou zijn voorgedragen als zijn opvolger.

Navraag bij het NOV-bestuur bevestigde dit gerucht. Voorzitter Cees van Wijk vertelde ons: 'Ik ga inderdaad in de volgende algemene vergadering mijn voorzittershamer neerleggen.' Over zijn opvolging wilde hij slechts zeggen dat het niet het bestuur maar de ledenvergadering is welke een nieuwe voorzitter benoemt. Hij bevestigde wel dat Arjan van den Akker door het bestuur als opvolger zal worden voorgedragen. Evenwel wees hij er met nadruk op dat er ook vanuit de leden een kandidaat kan worden voorgesteld.


Dag van de stilte

ssst n Vanwege de internationale 'Dag van de Stilte' is op zondag 27 oktober bij Palliam een stilte-workshop.

Na een korte introductie om 10.00 uur, kan men in de verstilde ruimte tot 13.00 uur aan verschillende activiteiten deelnemen. Zo is er bijvoorbeeld een mogelijkheid om te mediteren op een tekst over stilte, kan je een contemplatieve loopmeditatie gaan doen of deelnemen aan een van de andere stilte activiteiten.
Omdat deze eerste zondag van de wintertijd een uur extra heeft zal het tussen 11.00 en 12.00 uur absoluut stil zijn.

Palliam, Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. Info en inschrijven via www.Palliam.nl