Nick Duindam verlaat politiek

afscheid n Nick Duindam vertrekt begin november naar Bolivia. Hij gaat in Cochabamba lesgeven aan een Nederlandse school en zich inzetten voor projecten. Omdat dit niet valt te combineren met zijn politieke activiteiten voor PUUR neemt hij per 15 oktober afscheid als commissielid.

Nick is vanaf het begin van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen actief geweest voor PUUR. Na de verkiezingen is hij commissielid geworden. Binnen de fractie heeft hij met veel enthousiasme zijn ideeën over veel onderwerpen geëtaleerd.


Harde keien zacht vilten

Palliam n Op woensdagochtend 16 oktober zal Dian Labrujère tijdens de Breek-de-Week je leren hoe je harde keien zacht kunt vilten. Er zijn dan allerlei keien, maar een uniek zacht exemplaar maak je zelf met natvilten.

Dit is een creatieve techniek met warm water, zeep en zachte wol. Tijdens deze workshop van Dian hoef je niet al te veel na te denken en ga je de kei vilten op een manier die bij je opkomt. Er is voldoende tijd om de mooiste zachte keien te laten ontstaan. Het maakt daarbij niet uit of je beginner of gevorderde bent. De workshop is aan de Nieuwe Zeeweg 75 is van 10.15 tot 12.00 uur en de bijdrage is € 5,00. Inschrijven kan via www.palliam.nl


Zing Nederlands Met Me

bibliotheek n Zingen maakt gelukkig en samen zingen verbindt. Daarbij is het de ideale manier om snel Nederlands te leren wanneer je de taal nog niet zo goed spreekt. Twee redenen om op 19 oktober om 14.00 uur naar 'Zing Nederlands Met Me' te komen in de bibliotheek van Noordwijk.

Onder leiding van zangeres/gitarist/dichter Helga huisjes zingen de bezoekers uit volle borst een uur lang liedjes van bekende Nederlandse artiesten.

De eerstkomende edities zijn op 19 oktober, 16 november, 14 december. Tijd: 14.00 tot 15.00 uur. De toegang is gratis.

Graag aanmelden via taalhuis@bibliotheekbollenstreek.nl