B.E.A.C.H. Noordwijk sluit het seizoen af met een Oktoberfest. | Foto: Marcel Verheggen
B.E.A.C.H. Noordwijk sluit het seizoen af met een Oktoberfest. | Foto: Marcel Verheggen Foto:

Oktoberfest bij B.E.A.C.H. Noordwijk

slotfeest n B.E.A.C.H. Noordwijk sluit haar tweede seizoen af met een knaller; het Oktoberfest! Op zondag 6 oktober ben je vanaf 15:00 uur welkom om te genieten van zangers als Tino Martin, Dries Roelvink, Yves Berendse, zanger Alex en Daan Faber. Uiteraard hoort hier zuurkool met braadworst bij.

Iedereen die van genieten houdt is welkom om even lekker uit te waaien, te ontspannen, een drankje te drinken met het zand tussen je tenen of om een lekker hapje te eten met geliefden, familie en vrienden.
Afgelopen zomer zijn er meer dan 80 evenementen georganiseerd bij B.E.A.C.H. Noordwijk. Eventmanager Rachelle van der Kroft maakt de evenementen helemaal op maat en zal zorgen dat het aan niets ontbreekt. Sinds dit jaar is B.E.A.C.H. Noordwijk een officiƫle trouwlocatie.
B.E.A.C.H. Noordwijk heeft zowel buiten als binnen faciliteiten voor feesten, BBQ's, huwelijken, bedrijfsevenementen en private dining voor groepen tussen 30 en 350 personen.


Ga voor tickets voor het 'Oktoberfest' en meer informatie naar: www.beachnoordwijk.nl


NoVaTo bij de Kletskop

historie n Na een heerlijke pannenkoekenmiddag met optreden van Imca Marina op 11 september is de volgende Kletskop-bijeenkomst alweer in zicht.

Woensdag 9 oktober a.s. komt NoVaTo vertellen over de historie van Noordwijkerhout en de St. Victorparochie. Hoe zag Noordwijkerhout er zoveel jaar geleden uit en hoeveel is er wel veranderd sinds die tijd? Het belooft een bijzondere, informatieve en nostalgische middag te worden

Iedereen is welkom in het Victorhuis, gelegen naast de St. Victorkerk, Sporkenhout 12 in Noordwijkerhout. Entree 5 euro, inclusief koffie of thee en een kletskop plus lekkere borrelhapjes. Aanmelden kan bij Adri Verhart, tel. 0252-375185 of adriverhart@casema.nl