ANSV viert Ouderendag 2019 in Het Trefpunt

senioren n Elk jaar wordt, telkens op een andere wijze, de Ouderendag georganiseerd. Dit jaar viert de ANSV deze dag in de accommodatie Het Trefpunt. Een leuke dag waar de ANSV de senioren en ouderen van Noordwijk en omgeving kennismaken willen laten met een aantal activiteiten welke gedurende het seizoen worden georganiseerd.

De ANSV denkt, tijdens de Ouderendag, allereerst aan de presentatie van de activiteiten. Daarnaast in de middag aan ontspanning. Gehoopt wordt dat veel senioren en ouderen kennis willen maken met de vereniging.

Er zijn, tijdens het seizoen, leuke en interessante bezigheden waaraan men deel kan nemen. En niet vergeten het ontmoeten van anderen tijdens klaverjassen, de bingo en overige activiteiten. Naast het feit dat winnen van een prijs leuk is, kan men ook gezelligheid en kennissen vinden tijdens de activiteiten.

Het programma voor de Ouderendag ziet er als volgt uit: Van 10.30 tot 12 uur demonstratie-workshops van bloemschikken, schilderen, sjoelen, kaarten maken en haken en breien. Vanaf 12.00 uur een eenvoudige lunch. Vanaf 13.30 uur een Rad van Fortuin met een hapje en een drankje.
De kosten voor de activiteit in de middag bedragen € 5,00.