Evenement voor alle zangers in De Muze

scratch n Samen met meer dan 100 andere zangers en zangeressen. Een belevenis die je niet snel vergeet. Zaterdag 12 oktober swingt het de pan uit in Theater De Muze aan het Wantveld in Noordwijk.

Close harmony zanggroep Dune & Forest organiseert dan een zogeheten scratch. Dit betekent: thuis de nummers instuderen, 12 oktober overdag met zangcoaches er een goed, driestemmig geheel van maken en 's avonds uitvoeren onder begeleiding van Nightlife Combo.

Ook loco-burgemeester en wethouder van Cultuur, Sjaak van den Berg, heeft de stoute schoenen aangetrokken en komt meezingen.
Dune & Forest organiseerde al 2 keer eerder een dergelijk zangfestijn: in 2014 met songs van de Beatles en in 2017 met de hits van de TOP 2000. Dit jaar is het thema Pop-evolution, met hits door de jaren heen: van Jailhouse Rock van Elvis Presley uit 1957, via onder andere Good Vibrations, Fame en Hallelujah tot Perfect van Ed Sheeran uit 2017.

Wie zich wil aanmelden als deelnemer vindt alle informatie op de site www.duneandforest.com. Muziekliefhebbers die dit swingende concert als publiek mee willen maken kunnen kaarten bestellen bij Theater De Muze, tel. 3646226 of www.demuzenoordwijk.nl


Opbrengst KWF

collecte n De collecte voor het KWF Kankerbestrijding in De Zilk leverde het mooie bedrag van € 1.347,53 op.

De collecte voor KWF Kankerbestrijding in De Zilk heeft een mooi bedrag van € 1.347,53 opgebracht. Met het geld dat onze trouwe en nieuwe! collectanten hebben opgehaald, kunnen we onze missie waarmaken: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven. KWF-afdeling De Zilk dankt iedereen voor haar of zijn bijdrage aan de collecte.