Stichting Klamuze en Huis ter Duin breiden samenwerking uit

muziek n Stichting Klamuze en Grand Hotel Huis ter Duin breiden voor het concertseizoen 2019/2020 de samenwerking verder uit. Naast de toevoeging van een vijfde concert in April 2020 wordt het bestuur van Stichting Klamuze vanaf komend seizoen ook ondersteunt door de Marketing & Communicatie afdeling van Grand Hotel Huis ter Duin.

Voorzitter John Tjen is verheugd met de uitbreiding van samenwerking. "Stichting Klamuze heeft een mooie traditie opgebouwd en richt haar blik op de toekomst. Met de uitbreiding van een vijfde concert en de ondersteuning van Grand Hotel Huis ter Duin liggen we een stevig fundament". Ook Grand Hotel Huis ter Duin is enthousiast over de uitbreiding. Directeur Stephan Stokkermans kijkt uit naar de komende concertreeks. "De concerten van stichting Klamuze brengen in het winter- en lenteseizoen extra sfeer op de zondagmiddag. Het bestuur is ambitieus en gezien de lange samenwerking is het voor ons niet meer dan logisch dat we het bestuur ondersteunen"

Het belooft een mooi concertseizoen te worden. Vanaf november 2019 tot en met april 2020 kunnen liefhebbers van klassieke- en lichte jazz muziek genieten van een 5 tal concerten. Speciaal voor het concert op 2 februari en het bekende Wiener Ball op zaterdag 1 februari is het Ensemble Johann Strauß ingevlogen vanuit Wenen. Het Oostenrijkse ensemble speelt werken van de Strauss dynastie en de mooiste melodieën uit het gouden en zilveren tijdperk van de operette. Het wordt geheel in stijl van Johann Strauss door de 'Stehgeiger' geleid.

Het laatste concert van het Klamuze seizoen 2019/2020 staat in het teken van jazz muziek. Niemand minder dan Peter Beets & Henk Meutgeert verzorgen de muzikale invulling. Beide heren hebben reeds mooie successen behaald in de muziek wereld. Een aantal jaar geleden sloegen zij de handen in één en vormden zij samen met 18 jonge musici New Jazz Orchestra. Het is big band jazz in z'n originele vorm, groovy, modern en eigentijds maar met duidelijk roots in de jazz historie en zelfs invloeden uit klassieke muziek.

Kaarten kunnen worden besteld via www.klamuze.nl of bij de receptie van Grand Hotel Huis ter Duin. Het hotel is te bereiken op 071-33651290. De kaarten zijn €35,00,- per stuk. Het parkeren, de garderobe en de consumpties vóór het concert en in de pauze zijn inbegrepen. Jongeren tot en met 25 jaar hebben het speciale tarief voor een toegangsbewijs van € 25,00 per stuk.