Wethouder Sjaak van den Berg ontvangt het eerste boekje van secretaris Martien van der Poel. | Foto: PR
Wethouder Sjaak van den Berg ontvangt het eerste boekje van secretaris Martien van der Poel. | Foto: PR Foto:

B&W ontvangt eerste programmaboekje ODI

toneel n Op zondag 8 september ontving wethouder Sjaak van den Berg het nieuwe jaarprogrammaboekje van ODI. Hierin staat welke leuke toneelstukken dit jaar op de planken worden gebracht. Ook kan je lezen hoe je donateur kan worden en hoe je aan kaarten voor de voorstellingen komt.

B&W kreeg het eerste exemplaar om het belang van cultuur in Noordwijk te benadrukken. Ook is ODI in overleg met de gemeente en Optisport de Schelft om het voorzieningenniveau in de Schelft op peil te houden.

Daarnaast kijkt ODI ook naar de toekomst en volgt met grote interesse of er een Schelft 2.0 komt. Goede contacten met de gemeente is voor de vereniging belangrijk, vandaar dit eerste boekje.

Wethouder van den Berg reageerde met de toezegging dat de discussie over de Schelft 2.0 naar voren word gehaald. Al dit jaar word daar een start mee gemaakt.

Odi was 8 september aanwezig op het Nazomerfestival in Teylingen College Leeuwenhorst. Dit om de vereniging te promoten en meer donateurs binnen te halen. Ook is de club druk op zoek naar bijvoorbeeld spelende leden en ook versterking voor het licht en geluid team. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@toneelverenigingodi.nl


Kindertheater over scheiding

theater n CJG Noordwijk organiseert de kindertheatervoorstelling 'Er was eens een gezin' op woensdag 18 september in Bibliotheek Noordwijk.

'Er was eens een gezin' is een must see voor iedereen die met een scheiding te maken heeft (gehad): kinderen van 6 t/m 9 jaar, ouders, tantes, ooms, opa's en oma's. Ondanks het thema valt er voor jong en oud ook genoeg te lachen. Het gaat over houden van elkaar en uit elkaar gaan, over bang zijn om als kind alleen achter te blijven en over aandacht durven vragen voor jezelf.
De voorstelling vindt plaats op woensdag 18 september van 15.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Noordwijk, Akkerwinde 1a. De toegang is gratis.

Kijk voor aanmelden of meer informatie op www.cjgcursus.nl