Nieuw seizoen Leerhuis Noordwijk

Leerhuis n Na een jubileumjaar gaat het Leerhuis Noordwijk enthousiast door met een mooi programma in een nieuwe locatie. Dit jaar wordt het Leerhuis gehouden in De Vinkenhof, Achterzeeweg 1.

De 10 avonden die het Leerhuis Noordwijk aanbiedt zijn divers. Naast avonden met gerenommeerde en bekende sprekers worden er ook drie avonden aangeboden in samenwerking met de PKN Noordwijk èn Palliam, netwerk voor zingeving & levenskunst in de Maria ter Zee-kerk.
De laatste avond van het Leerhuis is speciaal: rabbijn Tamarah Benima zal met het Leerhuis de seidermaaltijd houden, de avond voor Pesach (Pasen).
Veelbelovend is de komst van Govert Jan Bach over 'Geen Bach zonder Luther en geen Luther zonder Bach'. De eerste avond is op donderdag 17 oktober met de eminente Rochus Zuurmond, reeds veel eerder in het Leerhuis te gast geweest. Andere inleiders zijn o.a. Maarten den Dulk, Ad van Nieuwpoort, Rinse Reeling Brouwer, Marcus van Loopik, Nico Riemersma.

Veel informatie is te vinden op http://jamheijb.home.xs4all/leerhuis/ Daar staat een uitgebreide toelichting en voorbeschouwing op de avonden. Tevens de mogelijkheid voor aanmelding. De prijs voor deelname is voor de eerste 9 avonden € 40,00. De laatste avond wordt apart berekend. De prijs per losse avond bedraagt € 7,00. Aanvang van de avonden om 20.00 uur, tenzij anders vermeld.