Dansend de wereld rond

Werelddans n Woensdag 11 september begint het nieuwe seizoen van dansgroep Ge'vanim. Voor vitale ouderen met gevoel voor ritme een unieke kans om een andere manier van bewegen te ervaren.

Op het repertoire staan bestaande dansen uit de gehele wereld: bijv. Israëlisch, Pools, uit de Balkan, Engels en nog veel meer en dat alles onder leiding van Claudy van der Werff. Niet de prestatie maar plezier staat voorop.

Men kan vrijblijvend meedoen op de open avond op woensdag 18 september van 20.00 uur tot 21.30 uur in het Hescohonk aan de Dr. Poelslaan in Noordwijkerhout
Voor inlichtingen kan men terecht bij Anneke Bersée, tel. 0252-522950 en Claudy van der Werff, tel. 06-14153590.


Inloopavond bij Just for Fun

dezilk n Popkoor Just for Fun uit De Zilk houdt op woensdag 11 september een inloopavond.

Is zingen je passie, heb je al enige jaren ervaring opgedaan in een koor of op een andere manier; dan ben je van harte welkom. Vooral sopranen en mannen.

Popkoor Just for Fun De Zilk wordt gevormd door een groep enthousiaste leden van alle leeftijden. De zangers en zangeressen komen uit de gehele Bollenstreek en het koor geniet ruime bekendheid in de regio. Het repertoire is zeer gevarieerd en bestaat uit Engels- en Nederlandstalige popsongs en ballads.

Harry Habets is de nieuwe muzikale leider van het koor. Habets studeerde schoolmuziek aan het conservatorium van Maastricht; geeft leiding aan diverse koren, maakt arrangementen, schrijft liedjes en heeft filmmuziek gemaakt.

Gerepeteerd wordt op woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in het parochiehuis van de Heilig Hartkerk aan de Beeklaan in De Zilk.