Afbeelding
Foto:

VVSB G-Team start seizoen in nieuw tenue

Voetbal n Op zaterdag 31 augustus is het G-team van VVSB begonnen aan hun nieuwe seizoen. Zij doen dat in nieuwe tenues, gesponsord door Pegasus Sports and Healthcare. Pegasus draagt het G-team al jaren een warm hart toe en laat dat blijken door opnieuw voor de tenues te zorgen.

In deze nieuwe tenues speelde VVSB G1 tegen Katwijk G1, hetgeen resulteerde in 4-2 winst voor VVSB.

Ook met een beperking moet je van leuke activiteiten kunnen genieten. G-voetbal gaat uit van 'normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.'
Onze spelers vormen een bont gezelschap van doorbijters die te maken hebben met verschillende soorten beperkingen. Het G-team is vaak nog te vinden op het trainingsveld als andere teams al bij de open haard zitten! Naast de trainingen en wedstrijden is het team een groep vrienden die naast voetbal elkaar ook opzoekt en andere dingen onderneemt.

Het VVSB G-team kan nog spelers (M/V) gebruiken! Behoor je tot de doelgroep van het G-voetbal en zou je wel eens willen proeven of het ook iets voor jou is, kom dan gerust eens (met een ouder of begeleider) kijken of vrijblijvend meetrainen op vrijdagavond van 18:00 - 19:00 uur of zoek contact met coördinator Anneke van Linden via vvsb.gteam@gmail.com of 06-23069871 voor meer informatie.