Toptrainer geeft gratis clinic

volleybal n De volleybalclubs in de regio, waaronder Novo , willen meer jongens aantrekken voor hun teams. Daarom houden ze op zaterdag 7 september een gratis volleybalclinic voor jongens van 12 tot en met 18 jaar en jeugdtrainers.

De clinic wordt geleid door niemand minder dan Yannick van Harskamp, ex-international en trainer van de Jeugd Oranje jongens, die onlangs nog brons wonnen op het achtlandentoernooi in Italiƫ. Doel van de clinic is om in de hele regio meer jongens aan het volleyballen te krijgen zodat de competitie groter en sterker wordt.

Ook beginnende volleyballers zijn welkom op 7 september. Yannick geeft de jongens training en wordt daarbij geassisteerd door de aanwezige jeugdtrainers van de clubs in de regio. Yannick geeft de trainers ook tips om komend seizoen bij hun trainingen te gebruiken. Na de zaaltraining kunnen de trainers inspiratie opdoen bij Boukje Smeets, leercoach en Funkey docent bij de KNHB.

Het evenement vindt plaats van 12.00 tot 14.30 uur in sporthal Duinwetering in Noordwijk. Deelname is gratis maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via de website www.7septvolley.nl of e-mail 7septvolley@gmail.com.

De volleybalclinic is een initiatief van volleybalverenigingen Leython DC (Leiderdorp), Novo (Noordwijk), VCO (Oegstgeest), VCS (Sassenheim), RVV (Katwijk) en Liusna (Lisse).


Tacoyo XL Beach Event

noordwijk n Op zaterdag 31 augustus is de officiƫle landelijke opening van het Tacoyo-seizoen op het Noordwijkse strand.

Uit heel Nederland zijn aanmeldingen binnengekomen en de teller staat op iets meer dan 100 deelnemers op dit moment. Het strand is groot genoeg dus wil je ook meedoen aan dit bijzondere evenement dan kun je je nog inschrijven.

De training vindt plaats van 11.00 tot 13.00 uur. Zorg dat je uiterlijk 10 minuten voor aanvang aanwezig bent. Locatie: nabij strandtent B.e.a.c.h., Kon. Wilhelmina Boulevard 19. Afrit19 (Vuurtorenplein). Deelname aan het evenement is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dat kan via www.tacoyo.nl/strand Mocht het weer heel erg tegenzitten, dan is er ook een binnenlocatie.


Amateurvoetbal terug op de regionale radio

radio n Sinds zaterdag 24 augustus is het amateurvoetbal in de Tweede en Derde Divisie te volgen in een nieuwe gezamenlijke uitzending van Radio Rijnmond en 89.3 Radio West. Het live programma 'Zuid-Holland Sport' is iedere zaterdag te horen tussen 14.00 en 18.00 uur. De presentatie is in handen van Menno Tamming en Herman Nanninga.