Najaarsmarkt Ichthus

ichthus n Op zaterdag 14 september houdt de Protestante Gemeente Noordwijk wijkgemeente Ichthus een najaarsmarkt.

De markt bestaat uit een grote rommelmarkt met onder andere prachtige boeken, CD's, kleding, speelgoed, glaswerk, elektrische apparaten, brocante. Daarnaast zijn er verse bloemen, is er een rad van avontuur en kun je je auto laten wassen.

Voor de koffie of lunch hoeft men niet naar huis, er is een gezellige koffie- en lunchhoek. De opbrengst is bestemd voor project Jetty. De gezellige markt wordt gehouden in en om de Ichthuskerk, Houtkrocht 2 en is geopend van 9.00 tot 15.00 uur.


Noordwijks Accordeonfestival

trekzakken n Op zondag 1 september vindt voor de 23e keer het inmiddels bekende accordeonfestival weer plaatsvinden in Café de Wels in de Abraham van Royenstraat 6.

Evenals voorgaande jaren belooft het ook dit jaar weer een gezellige muzikale middag te worden. Vele accordeonisten uit Noordwijk en uit diverse plaatsen in Nederland zullen hun muzikale kunsten vertonen.

Een deel van de Abraham van Royenstraat zal weer worden omgetoverd tot een gezellig terras waar men onder het genot van een drankje en een hapje kan genieten van de diverse optredende artiesten.


Iedereen, zowel beginnend als gevorderd speler, is welkom en kan zich aanmelden via edvanrhijn@gmail.com of tel. 06-24696685. Het festival start om 13.00 uur. Na afloop zal het festival swingend worden afgesloten, mede mogelijk gemaakt door de One Man Band.