Daders steekpartij voortvluchtig

politie n Bij een steekpartij op de Nieuwe Zeeweg is zondagochtend vroeg een gewonde gevallen.

Rond 4.15 uur kwam bij de politie de melding van het incident binnen. Ambulances en een traumateam werden opgeroepen. Het slachtoffer, een negentienjarige jongeman uit Voorhout, is naar het ziekenhuis gebracht. De politie is direct een zoektocht gestart naar drie verdachten. Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet. De daders zijn nog voortvluchtig.

Een getuige zag na de steekpartij drie jongemannen van 16-17 jaar vluchten in de richting van de Van Panhuysstraat: twee van hen op de fiets en een rennend. Het zou gaan om twee mannen met een licht getinte huidskleur en om een jongeman met een donkere huidskleur. De laatste droeg een zwart petje met een wit logo, een zwart vest met capuchon en een zwarte trainingsbroek. Een van de getinte jongemannen droeg ook een zwart petje met wit logo, een zwart fleecevest en een zwarte joggingbroek met daaronder lage schoenen. Van de derde jongen is alleen bekend dat hij geen petje droeg.

Getuigen of mensen die informatie hebben wordt gevraagd te bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000. (Bron: BO)


'Er was eens een gezin…'

cjg n Op woensdag 18 september vindt de gratis kindertheatervoorstelling 'Er was eens een gezin' plaats in de Bibliotheek, van 15.00 tot 16.00 uur.

Deze humoristische familievoorstelling over scheiding en verlies is voor kinderen van 6 t/m 9 jaar en (groot)ouders. Kinderen krijgen informatie over wat het voor hen kan betekenen als ouders scheiden. Het gaat op een luchtige manier over: houden van, verlaten worden, bang zijn alleen achter te blijven en over aandacht durven vragen voor jezelf. Ouders worden zich bewust van de gevolgen van een scheiding voor de kinderen. Ondanks het thema valt er voor jong en oud ook genoeg te lachen.

De toegang is gratis. Aanmelden kan via www.cjgnoordwijk.nl/agenda