Afbeelding
Foto: KROLFOTO 0622505508

Laatste les Piet Broeders

Noordwijk(erhout) n Na ruim 43 jaar nam Piet Broeders stijlvol afscheid van zijn leerlingen op Teylingen College Leeuwenhorst.

Broeders is ooit begonnen op de Leeuwenhorst Mavo in Noordwijkerhout en al sinds jaren mede het gezicht van de school als decaan, brugklascoördinator en teamleider. Meerdere generaties Noordwijkers, Noordwijkerhouters en Voorhouters hebben van Piet de Franse taal geleerd of begeleiding gehad. Hij zal nu gaan genieten van een welverdiend pensioen.

Op de FaceBook pagina van de school waren mooie opmerkingen geplaatst: 'De laatste les van onze geliefde collega/docent Piet Broeders wordt vandaag in stijl gevierd met champagne, rozen en mooie woorden! Wat een verrassing!' 'Van harte gegund, zo'n leuk afscheid! Bedankt Piet voor al je inzet, inzicht en betrokkenheid! Nu lekker genieten van je vrije tijd.'


Startschot Sportakkoord

Noordwijk n Op sportpark Duinwetering gaf sportwethouder Sjaak van den Berg vorige week het startsein voor het Noordwijkse Sportakkoord gegeven.

In navolging van het Nationaal Sportakkoord worden ook in Noordwijk sportclubs, bedrijven, culturele en maatschappelijke organisaties bijeengebracht. Doel: zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen, op sportief maar ook op cultureel gebied. Iedereen moet daaraan plezier kunnen beleven, ongeacht leeftijd, sociale positie of lichamelijke/geestelijke gesteldheid. Formateur Fons Bultman gaat samen met ambtenaren aan de slag. De Kick-off van het lokaal sportakkoord is 11 september van 19.30 tot 21.30 uur op de Northgo.

Afbeelding