Afbeelding
Foto:

Sportieve school

Hardlopertjes n Zeventig kinderen van basisschool Hoffenne mee aan de kidsrun van de 10 van Noordwijk.

Wat hadden ze er naar uitgekeken om met zoveel in het fel groene Hoffenne t-shirt mee te doen aan deze prestatieloop op de Boulevard. Ze hadden een aantal keren getraind tijdens de gymles en dat kon je wel zien. Na de gezamenlijke warming up kwam het startschot van Edwin van der sar en gingen de kinderen van start. Alle kinderen konden bij de finish hun wel verdiende medaille in ontvangst nemen.


Bustocht door de Bollenstreek voor 55-plussers

Senioren n Welzijn Noordwijk organiseert in samenwerking met het KBO en ANSV uit Noordwijk in de zomer verschillende activiteiten voor ouderen van 55 jaar en ouder uit Noordwijk.

Op donderdag 31 juli wordt er voor Noordwijkers van 55+ een uitgebreide bustour georganiseerd door de Bollenstreek. De activiteit start om 12.30 uur met een gezamenlijke lunch op de mooie locatie bij de Maria ter Zee Kerk. Om 14.00 uur vertrekt de bus en de tour duurt tot 17.00 uur met terugkomst op dezelfde plek. De prijs van deelname is 5 euro, wat ter plaatse contant betaald dient te worden. Het is noodzakelijk om vooraf aan te melden, aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.
Aanmelden is mogelijk bij Welzijn Noordwijk via 071-7114334 of aanmelden@welzijnnoordwijk.nl