Kinderfestival

kinderfeest n Op zondag 14 juli wordt er een groot Kinderfestival gehouden op de Oranje Promenade aan de K.W. Boulevard. De Boulevard wordt dan in zijn geheel afgesloten.

Alle kinderen tot ca. 14 jaar zijn welkom van 13.00 tot 17.00 uur en kunnen volop plezier maken. Zij worden vermaakt met o.a. schminken, glittertattoos, dansworkshops, hoela hoepvoorstelling en instuif, ballonartiesten, zandtekenen, bellenblaaskabinet, zweefmolen en een echte clown.


Liberale borrel

vvd n Deze week is er de laatste politieke borrel van de VVD Noordwijk. Hiervoor woorden alle Noordwijkers uitgenodigd.

Op vrijdag 12 juli vanaf 17.00 uur komt bij Suus van Velzen, de gastvrouw bij Bites aan de Grent in Noordwijk bestuur en fractie voor de laatste keer bijeen voordat het zomerreces ingaat. Een mooie kans om eens kennis te maken of met verantwoordelijke politici, wethouder Roberto ter Hark of een bestuurslid om in een gezellige sfeer het gesprek aan te gaan. Zoals gebruikelijk is het de drankje voor eigen rekening en krijgt men het hapje aangeboden.


Lombok Sale

rommelmarkt n Op zaterdag 13 juli, van 10.00 tot 15.00 uur, is er op het vissershofje Lombok de jaarlijkse Lombok Sale. Een gezellige rommelmarkt ten bate van kindertehuis het Picihuis in Roemeniƫ.

Al meer dan honderd jaar is het Lombok een rustpunt in het bedrijvige Noordwijk aan Zee. Een achteraf straatje waar de tijd stil heeft lijken te staan. De rommelmarkt van 13 juli is een mooie gelegenheid om het monumentale hofje eens goed te bekijken en tegelijkertijd tegen een leuke aankoop aan te lopen. Op het terras wordt een bakkie met een 'Noortuks Taeretje' geserveerd.
De Lombok Sale is dit jaar nog bijzonderder omdat er een delegatie van het project in Roemeniƫ te gast is. Ze zijn niet alleen aanwezig zal zijn op de markt om met ons kennis te maken en evt. vragen te beantwoorden.
Wie nog goed bruikbare spullen hebben die op de markt kunnen worden verkocht, dan kan men deze op de vrijdagavond ervoor afgeven op het Lombok. Wie om wat voor reden niet in staat is om die zelf te brengen kan contact opnemen zodat we het de vrijdagavond op kan worden gehaald. Dit kan via bart@metbart.nl of tel. 06-22028203