Zomeravond-concert in de Buurtkerk

engels n Meerdere ensembles van de Kingswood School uit Engeland verzorgen op dinsdag 9 juli een concert in de Buurtkerk, Hoofdstraat 10.

De diverse ensembles bestaan uit veelal jonge muzikale talenten, inclusief een jazzband, een kamerorkest en een koor en bieden die avond een concert met een afwisselend programma aan. Klassiek, jazz, pop maar ook geestelijke muziek, het komt allemaal aan bod.

Kingswood School is een prestigieuze school uit het westen van Engeland, met een zeer actief muziekprogramma in haar lespakket.
Het concert begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk.


NWS gaat fuseren met Stek

fusie n Eind 2018 werd het al aangekondigd en per 1 juli is het een feit: Stek en Vooruitgang zijn gefuseerd. Op organisatorisch vlak blijft veel hetzelfde. Echt zichtbaar wordt het bij de fusie tussen Stek/Vooruitgang en Noordwijkse Woningstichting. Op dat moment worden ook de drie organisaties samengevoegd. Het doel is: een daadkrachtige, lokaal gewortelde woningcorporatie die uitstekend in staat is om de volkshuisvestelijke opgaven in de Bollenstreek uit te voeren.

Na deze stap komt de fusie waaraan ook de NWS meedoet. "Het samengaan met Vooruitgang is een eerste zichtbare stap in het proces van de fusie waar ook NWS onderdeel van uitmaakt.", zegt Hans Al, bestuurder van Stek. De planning is, dat deze fusie begin 2020 zijn beslag krijgt. Tijdens het proces wordt nauw overlegd met de ondernemingsraden van de drie corporaties. Belangrijke partners als de huurdersbelangenorganisaties en de gemeentebesturen worden voortdurend betrokken bij de ontwikkelingen.