Afbeelding
Foto:

's Heerenloolands 2019 wordt grootser dan ooit

zomerfeest n Komende week komt de organisatie 's Heerenloolands met weer een week vol amusement en plezier. Vanaf woensdag 26 juni t/m zondag 30 juni zijn er weer tal van activiteiten in het park van de Willem van den Bergh aan de Zwarteweg in Noordwijk.

Op woensdag, donderdag en vrijdag is er het Zomerfeest waar van alles te beleven is met onder andere optredens, een markt, bands, DJ's, kindertent, eten, drinken en natuurlijk de kermis die dit jaar wéér uitgebreider is. Op vrijdagavond is er een zeskamp met diverse sportieve activiteiten die naadloos over gaat in de Berghrock Pre-Party met verschillende DJ's.
Op zaterdag 29 juni barst Berghrock los vanaf 10.00 uur met optredens van verschillende bands en DJ's, kraampjes met hapjes en drankjes en natuurlijk wederom kermis.

Meer informatie en het programma staan op www.sheerenloolands.nl


Deel je verhaal

mantelzorg n Wil je graag mensen ontmoeten die net als jij zorgen voor een naaste? Samen een kop koffie drinken en ervaringen en tips uitwisselen? Anderen om je heen weten soms niet precies wat jij als mantelzorger meemaakt. Praten met mensen in een soortgelijke situatie kan steun bieden.

Tijdens themabijeenkomsten vanuit Welzijn Noordwijk organiseren is gemerkt dat het heel waardevol kan zijn om met elkaar na te praten of contacten op te doen met andere mantelzorgers. Op deze manier willen we hiervoor ruimte bieden.
Op donderdag 27 juni wordt een eerste ochtend gehouden om elkaar te ontmoeten en verhalen te delen. De koffie staat klaar met wat lekkers. Kom van 10.00 tot 12.00 uur naar wijkvereniging Vinkenveld, Uitvaltij 2 in Noordwijk. De mantelzorgconsulent is ook aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie en advies te geven over mantelzorgondersteuning.

Je kan je aanmelden via aanmelden@welzijnnoordwijk.nl of bellen naar Gerda van Kooten 071-7114334 / 06-40789048.


JO19-3 van SJC is kampioen

voetbal n Op de slotdag van de competitie uiteindelijk het verdiende kampioenschap behaald door de jongens van JO19-3 van SJC. Speciale dank aan Chiel Smit en Thomas van Rijn van SJC voor hun assistentie in het afgelopen voetbalseizoen.