Probleem met parkeersysteem

softwareprobleem n In de drukte van het weekend bleken de verwijsborden, van het vorige week in gebruik genomen parkeerverwijssysteem, geen aantallen meer weer te geven.

Vanuit het gemeentehuis kwam het bericht dat het systeem in het afgelopen weekend bewust werd uitgezet. Geruchten over een catastrofe crash na een eerste heftige regenbui bleken dus uit de lucht gegrepen. De gemeente verklaart dat blijkt dat het systeem nog verder moet worden ingeregeld. Omdat bijvoorbeeld de 'zendertjes' die de aantallen meten nog niet voldoende bereik bleken te hebben. Daardoor konden er dus niet naar behoren registraties worden doorgezonden. De gemeente spreekt van een echt een inregelprobleem in de software. Een probleem dat de komende weken gaat worden verholpen.


Multicultureel voetbaltoernooi

voetbal n Stichting Marhaba Noordwijk houdt op zaterdag 6 juli de dertiende editie van het multicultureel voetbaltoernooi voor Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk voor JO9, JO11, en JO13. Er is ook walking football.

Er is vermaak voor jong en oud met o.a. Hakim van Sesamstraat en volop zang, dans en muziek. Iedereen is welkom op Sportpark Duinwetering, Het toernooi begint om 11.00 uur. Prijsuitreiking en afsluiting toernooi om 17.00 uur.

Deelnemers dienen zich aan te melden voor 1 juli via St.marhaba.welkom@live.nl