Galerij der kampioenen

redactie n Verschillende sportverenigingen hebben weer hun seizoen afgesloten. Ongetwijfeld zijn er weer de nodige teams kampioen geworden. Daarvoor ruimt de redactie graag en hele pagina in. Hierop komen alle kampioensteams te staan. De redactie heeft daarvoor wel kopij nodig. Stuur daarom een tekst van ca. 500 tekens incl. spaties en leestekens en een liggende foto aan redactie@denoordwijker.nl


Dierenasiel Offem zoekt collectanten

streek n Stichting Dierenopvangcentrum Noordwijk verzorgt al jaren de opvang en herplaatsing van zwerfhonden, zwerfkatten en overige huisdieren. Het dierenasiel Offem probeert de dieren een zo goed mogelijk tijdelijk verblijf te bieden in het asiel.

Om dit te helpen bekostigen wordt er jaarlijks een huis-aan-huis collecte georganiseerd in de gemeente Noordwijk, Lisse en Hillegom. De collecte vindt dit jaar in Noordwijk plaats van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni. Voor alle gemeenten zoekt het asiel nog enthousiaste collectanten. Het collectegeld zal worden ingezet om de opvangkosten te financieren. Meer informatie via de collectecoördinator Margreet de Jong, 071-3617185 of mail naar: dierenasielnoordwijk@gmail.com


Pinkstermarkt

brocante n Tientallen standhouders presenteren en verkopen zondag 9 en maandag 10 juni boven bij de vuurtoren op de Koningin Wilhelmina Boulevard van 11.00 tot 18.00 uur hun mooiste en nieuwste artikelen, vintage, brocante, antiek, curiosa, kunst, boeken, trendy en verzamelobjecten, etc. Ook zijn er stands met streekproducten.


Vesper

jeroen n In het koor van de Oude Jeroenskerk wordt de Vesper gevierd op zondag 9 juni om 19.00 uur. Vesperkoor Noordwijk zingt onder leiding van cantor-organist Jaco van Leeuwen enkele psalmen en avondliederen. Deze keer is wordt het Magnificat in G van H. Aldrich gezongen. Er wordt gezongen uit het nieuwe liedboek en verder wordt er geput uit verschillende tradities en eeuwen. De overdenking en de gebeden worden verzorgd door ds. Petra van der Burg.