Afbeelding
Foto:

Zomerbridge in Hotel Royal

Bridge n De Noordwijkse bridgevereniging De Dummie houdt weer haar jaarlijkse zomerbridge op elke maandagavond vanaf 3 juni t/m 26 augustus (m.u.v. 10 juni ).

Deze vindt plaats in Hotel Royal, Voorstraat 76, en vangt aan om 19.45 uur (gaarne aanwezig om 19.30 uur).
Het inschrijfgeld is € 6,00 per paar. Men kan inschrijven via www.nbbclubsites.nl/club/9046 of via de mail: dedummie@gmail.com


Peutervierdaagse

wandelen n Ze stonden te trappelen van ongeduld, de kinderen van peuteropvang Het Zandkasteel. Vier opeenvolgende ochtenden liepen zij met juffen en (groot)ouders een afstand van ongeveer een kilometer door de wijk Boechorst. Donderdag 23 mei was de laatste ochtend. Voorafgaand aan de wandeling was er een warming-up met dansen op muziek van o.a. Kabouter Plop. Aan de wandeling werd ook deelgenomen door een aantal bewoners van WZC Jeroen met een begeleidster. Wethouder Dennis Salman gaf het startschot. Na afloop werden de kinderen enthousiast begroet door de ouders. De kinderen ontvingen een medaille: "een soort rond dingetje met iets om je nek", aldus een heel klein meisje.

Liberale borrel

punt n De maandelijkse VVD-borrel is deze keer bij café De Punt. Zoals gewoonlijk kunnen alle inwoners op informele wijze met de fractie, wethouder en bestuur praten over de ontwikkelingen in Noordwijk, Noordwijkerhout & De Zilk.

Ter plekke kunnen goede ideeën en de meest prangende vragen daar onder de aandacht worden gebracht van onze raadsleden en bestuurders. Iedereen is op vrijdag 31 mei welkom. Natuurlijk ook partners, vrienden buren of anderen. De drankjes zijn voor eigen rekening maar de hapjes worden door de VVD aangeboden.