Afbeelding
Foto:

Grote vangst Arie van den Burg in Ringvaart

hengelsport n De vijfde wedstrijd van de Ouderenafdeling HSV De Arnoud werd gevist in de Ringvaart op de locatie Rutten. Het was zwaar bewolkt maar windstil. Er was geen stroming en dit voorspelde niet veel goeds voor de vangsten. Met 24 man werd er ruim 63 kilo gevangen. Op het voorste gedeelte van de baan werd goed gevangen. Elders moest alles uit de kast gehaald worden om een visje te vangen. Arie van den Burg had de kop geloot en dit voordeeltje buitte hij uitstekend uit door een prachtige vangst van 20.900 gram te realiseren.

Arie van den Burg werd dagwinnaar in Groep A. Door dit resultaat steeg hij naar de tweede plaats van deze groep. Nico Prins deed goede zaken. Ook hij viste voorin. Hij bracht 10.300 gram ter weging. Siem Zuiderduin werd derde. Hij ving 4.500 gram.


Groep B

Arend Hoogeveen werd in deze afdeling dagwinnaar. Met een vangst van 4.400 gram verstevigde hij zijn koppositie in het klassement. Chris Knook en Bart de Vries werden tweede en derde met een vangst van respectievelijk 3.800 en 3.300 gram.


Groep C

Grote man in deze groep werd Henk van den Berg. Hij viste op de staart 2.500 gram hetgeen genoeg was voor de dagwinst. Ben Persoon werd tweede met 1.900 gram. Jan Plug harkte 1.300 gram naar binnen hetgeen was voor de derde plaats.